AKTUELLT

inspiration, tips och idéer

Aktuellt hittar du hos Trip2garden

Sedan jag startade Trip2Garden med min kollega Marie så finns all aktuell inforamtion om trädgrådstitten och andra arrangemang på den hemsidan – www.trip2garden.se

Ljuskväll 14 oktober

Nu är den riktiga trädgårdssäongen över och även Trädgårdstitten i dess vanliga form.

Men nu öppnar jag min trädgård en mörk oktoberkväll för att visa att trädgårdslivet inte tar slut för att mörkret faller. Många av trädgårdens växter och miljöer får en helt annan dimension när de blir belysta. Med vackra lyktor, oljelampor och marschaller kommer jag skapa en magisk kväll där du kan hämta inspiration till hur du själv kan belysa din trädgård.

Trädårgen är öppen klockan 19.00–21.30. Inträde 80kr och jag bjuder på härligt värmande höstsoppa. Ingen föranmälan behövs. Varmt välkommen!

 

trip2garden-orginal-logo-webb

 

Nu har vi en logotype, visst är den fin!?

I helgen, 25-26 april, klockan 10.00–16.00 är det dags för Trädgårdstitten igen och även denna gången är det jag som öppnar min trädgård. Inträde 80 kr och då bjuds det på god fika.

Hämta inspiration till din egen trädgård, ta en fika, kika på Maries fina tavlor och annat mysigt i butiken. Njut av att våren äntligen är här.

Minikurs – ”Trädgårdsdesign på stående fot”
Anmäl dig till ”Trädgårdsdesign på stående fot” klockan 10.00. Nu är det som bäst att se och förstå vikten av struktur i trädgården då blommor och blad inte distraherar och tar över rabatterna. Anmälan måste göras senast dagen innan till Viktoria, skicka ditt namn till 0702-48 52 61. Kursen kostar 180:- och tar ca 1 timme.

Välkommen in till en spirande vårträdgård!

Påsk & premiär!

Nu är det dags för säsongens första Trädgårdstitt. Söndag den 29e mars klockan 10.00-16.00. Vi firar premiären med halva priset på inträdet vilket då blir 40:- per person inklusive smaskig fika! Vi har även ett extra bra erbjudande på minikursen i trädgårdsdesign – ”Trädgårdsdesign på stående fot”. Läs mer om det nedan. Min lilla butik är laddad med mysigt påskpynt som passar både inne och ute, till dig själv eller som en gåva om du är bortbjuden i påsk.

Trädgården håller för fullt på att vakna till liv och får en hjälpande hand på traven för att kännas lite extra våriga med bland annat Penséer. Det är ett perfekt tillfälle att hämta inspiration till din påsk- och vårpyntning men även till din trädgård i stort.

Premiärerbjudande – minikurs och privat konsultation
Passa på att delta i vår minikurs ”Trädgårdsdesign på stående fot” klockan 10.00 eller 14.00. Nu är det som bäst att se och förstå vikten av struktur i trädgården då blommor och blad inte distraherar och tar över rabatterna. Nu får du dessutom ca 10 minuters privat konsultation av Viktoria.

OBS! Konsultationen erbjuder vi endast denna dagen så ta med dig ett foto eller en ritning på din egen trädgård så kan vi bolla idéer. Anmälan måste göras till Viktoria via sms 0702-48 52 61, skriv namn och vilken tid du vill delta.
Kurs och konsultation endast 140:-

Butiken är fylld med mysiga saker
I butiken har vi laddat upp med mysigt påskpynt som passar både inne och ute, till dig själv eller som en gåva om du är bortbjuden i påsk.

Välkommen!

 

Påskpyssla med mig och Marie den 22 mars!

Vill du eller ni göra något riktigt mysigt innan påsk?
I så fall skulle ni kunna ta er ut till Stamnared och gården Håkesgård där Marie bor. Bara att få komma in på hennes gård och mötas av tuppen och hans hönor gör att man får påskkänslor! I den mysiga ladan har vi laddat upp med massor av påskigt som passar när man är pysselsugen! Vi börjar med att visa och tipsa om vad ni skull kunna göra för att inspirationen skall komma igång. Där efter får ni själva låta fantasin flöda och vi finns där för att hjälpa till om det behövs. Vill man pausa i allt pysslande bjuder vi på kaffe, frallor och någon god kaka.

Kursavgiften är 200 kr (material tillkommer)

Vi kommer ha två kurser den 22 mars, en som starar kl. 10.00 och en som startar kl. 15.00.
Max antal platser är 18pers/tillfälle

Anmäl dig genom att ringa eller skicka ett sms till Marie 0738-06 70 89 eller Viktoria 0702-48 52 61