TRÄDGÅRDSDESIGN

skapa din drömträdgård

Din drömträdgård är mitt mål

Har du förberett dig och skrivit ned tankar och idéer, klippt ur bilder ur tidningar och kan visa upp bilder som ni tycker om i böcker. Då har jag lättare för att veta vad ni önskar och får bra förutsättningar att rita din drömträdgård.

Har du tid och lust kan du förbereda dig genom att fylla i min cheklista. Den innehåller saker som kan finnas i en trädgård. Stryk under de saker som gärna får finnas i din trädgård och kommentera om det är på en särskild plats eller om det är något annat som är bra för mig att veta. Ladda ner checklistan (PDF).

Tjänster & Priser

Jag börjar med att besöka dig under ca 1 timme. Jag lyssnar på dina önskemål och idéer samt får tar bilder på tomten/trädgården eller de utvalda delarna. Jag behöver en skalenlig ritning (gärna skala 1:100) där hus och andra byggnader är inritade. Även större träd och plattsättningar som ska vara kvar bör finnas med. Beräknad tid för en normalstor trädgård är 10-15 tim. Jag ritar även enstaka rabatter eller delar av en trädgård. Pris: 595:-/tim exkl. moms.

En perfekt present till någon som just byggt hus eller till någon som vill ändra i sin trädgård. Jag skickar ett presentkort på den summan som önskas sedan du satt in pengar på mitt konto. Du är välkommen att kontakta mig med din beställning.

Referenser

Vill du ha referenser är du välkommen att kontakta mig.
Jag har erfarenheter från att arbeta med privata trädgårdar, bostadsrätttsföreningar och utemiljöer hos företag.